İstanbul Gündemi

Kadir şeker davasında flaş gelişme!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
6 Eylül 2022 Salı 18:22

Öldürülen Özgür Duran’ın ailesinin avukatları Kadir Şeker hakkında verilen cezanın az olduğunu ve yeniden tutuklanması gerektiğini gerekçe gösterdi. Kadir Şeker‘in avukatları ise kendilerine verilen cezanın fazla olduğunu savunarak dosyanın yeniden incelenmesini istedi.

TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Kadir Şeker’in avukatları ve Konya Cumhuriyet Başsavcılığının itirazlarını kabul eden Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi itirazı görüşerek, dosyayı karara bağlayarak Kadir Şeker‘in adli kontrol ve yurt dışı yasağı konularak tahliyesine karar vermişti.

KARAR BEKLENİYOR

Kadir Şeker‘in tekrar tutuklanmasına yönelik yapılan talep Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafınca reddedildi. Bu kararın ardından Duran ailesinin avukatları Kadir Şeker hakkında verilen cezanın az olduğunu ve yeniden tutuklanması gerektiğini gerekçe göstererek Yargıtay‘a başvurdu. Kadir Şeker‘in avukatları da kendilerine verilen cezanın fazla olduğunu savunarak dosyanın yeniden incelenmesi için Yargıtay‘a başvuruda bulundu. Verilecek karar merakla bekleniyor.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi