İstanbul Gündemi

Kağıthane Belediyesi ilçedeki internet hızını 20 kat artırdı

Kağıthane Belediyesi tarafından ilçedeki internet altyapısı yenilenerek internet hızı 20 katına çıkartıldı. Kağıthane’de son 5 yılda toplam 110 kilometre fiber optik kablolama yapıldı.
Kağıthane Belediyesi ilçedeki internet hızını 20 kat artırdı
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Kasım 2023 Çarşamba 18:15

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in sözünü verdiği akıllı şehirleşme projelerinin temeli fiber optik ağlarla sağlamlaştırılıyor.

“DAHA HIZLI VE KESİNTİSİZ İNTERNETE ULAŞMAK İÇİN FİBER OPTİK KABLOMA YAPIYORUZ”

Konuyla ilgili Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Kâğıthane’deki ev ve işyerlerimizde daha hızlı ve kesintisiz internete ulaşmak için fiber optik kabloma yapıyoruz. Dijitalleşmenin önem kazandığı bu dönemde projemizden en çok gençlerimiz memnun kalıyor. Belediyedijit, akıllı şehir mobilyaları, akıllı çağrı merkezi, teknolojik otopark çözümleri gibi projelerimiz fiber optik ağlar ile daha sağlam hale geliyor. Kamu ve özel sektör hizmetleri de daha verimli bir şekilde gerçekleşmiş oluyor” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi