İstanbul Gündemi

Kağıthane Belediyesi’nden camiye giden çocuk ve gençlere sürpriz hediyeler!

Kağıthane Belediyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile beraber düzenlediği proje ile camiye gelen çocuk ve gençleri ödüllendiriyor.
Kağıthane Belediyesi’nden camiye giden çocuk ve gençlere sürpriz hediyeler!
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Şubat 2024 Çarşamba 11:58

Her pazar günü ilçenin farklı camilerinde düzenlenen buluşma programı ile çocuk ve gençlerin camilere özendirilmesi ve dini pratiklerini yerine getirerek bilgi edinmesi amaçlanıyor. Projenin sonunda en az 10 kez camiye gelen çocuk ve gençler bisikletle ödüllendirilecek.

PROJENİN HAYATA GEÇMESİNDE PAY SAHİBİ OLDULAR

Sivil toplum kuruluşlarından; Eğitime Destek Platformu, Cihannüma, Eğitim-Bir-Sen, Ensar Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Anadolu Gençlik Derneği, Hayrat Vakfı, İmam Hatip Mezunları Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi ve İHH, projenin hayata geçmesinde pay sahibi oldular.

“KATILIMCILARA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin her pazar sabah namazı buluşmalarına katılarak çocuk ve gençlerle bir araya geliyor. Başkan Öztekin, ''Çocuk ve gençlerimiz projeye yoğun ilgi gösterdiler. Çoğu da aileleriyle birlikte katılıyor. Her pazar 2 bine yakın bir cemaat oluşturuyoruz. Hem maneviyatlarını geliştirsinler hem de böylesi huzurlu bir ortamın güzelliğini ailecek tatsınlar istiyoruz. Teşvik etmek amacıyla da onları ödüllendireceğiz. Katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi