İstanbul Gündemi

Kağıthane’de patili dostlar için dev proje

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ağustos 2022 Cumartesi 10:52

Parkın içerisinde köpeklerin kullanımı için 10 farklı eğitim ve oyun aktivitesi bulunuyor. Köpekler için parkta tahterevalli, platform, standart atlama, atlama duvarları, standart tünel, ipli çember, tırmanma, slalom set, eğitim sehpası mevcut. ‘Pati Park‘ hayvan sahiplerinden büyük ilgi gördü. Köpek sahipleri parkı istedikleri zaman kendi kontrollerinde ücretsiz kullanabiliyor.

“Hem sevimli dostlarımız, hem de sahipleri oldukça mutlu”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin parkı ziyaret ederek hayvanseverlerle bir araya geldi. Önceden köpeklerini gezdirmek için yer bulmakta zorlandıklarını ifade eden hayvanseverler Pati Parkı için Başkan Öztekin‘e teşekkür ettiler. Öztekin de, “Sevimli dostlarımız şehrin içinde doğal bir ortamda gezip oyunlar oynayabilecek. Enerjileri atacaklar. Hayvanın doğası gereği koşması, koklaması, hem cinsi olan hayvanlarla bir araya gelmesi lazım. Ancak evlerde bu pek mümkün olmuyor. Hayvanların bu ihtiyaçlarını karşılayacak Pati Parkı‘nı kurduk. Hem sevimli dostlarımız, hem de sahipleri oldukça mutlu” açıklamasını yaptı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi