İstanbul Gündemi

Kâğıthane’de Ramazan etkinlikleri sürüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mart 2023 Salı 10:56

Çocuklara özel etkinlikleri arasında; yarışmalar ve çocuk şarkıları konserleri; kukla, illüzyon, Karagöz- Hacivat, jonglör, Nasreddin Hoca, İbiş ve Orta Oyunu gösterileri yer alıyor. Bu gösterilerle çocukların Ramazan ayını her zaman güzel hatırlamaları amaçlanıyor.

RAMAZAN’IN MANEVİYATINA UYGUN SÖYLEŞİLER

Kağıthane Belediyesi Ramazanda yetişkinlere de özel bir çok etkinlik sunuyor. Kâğıthane Meydan da gerçekleşecek etkinliklerde eğitimci ve yazarlar Bekir Develi, Hayati İnanç, Ahmet Bulut, Merve Gülcemal ve Saliha Erdim Ramazan’ın maneviyatına uygun söyleşileriyle yer alıyor. İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı ve televizyon programcısı Serdar Tuncer de farklı günlerde Kâğıthanelilerle bir araya gelecek.

“RAMAZAN’IN HANELERİMİZE HUZUR VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “İftardan sonra her akşam çocuklarımıza özel birbirinden güzel etkinliklerle Kağıthane Meydanı’mızda olacağız. Aynı zamanda birbirinden değerli sanatçı ve yazarlarımızı da yine Kâğıthane Meydanı’mızda vatandaşlarımızla buluşturacağız. Tüm İstanbulluları davet ediyorum. Ramazan’ın hanelerimize huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi