İstanbul Gündemi

Kağıthane’de 'Ramazan Sohbetleri'nin konuğu Nihat Hatipoğlu oldu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Nisan 2023 Çarşamba 09:56

Ramazan programlarında zengin bir içerik sunan Kâğıthane Belediyesi, haftanın farklı günlerinde ilçe meydanında birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. ‘Ramazan Sohbetleri’ adı altında her hafta birbirinden değerli yazar ve akademisyenler Kağıthanelilerle buluşuyor.

RAMAZAN SOHBETLERİNİN SON OLARAK NİHAT HATİPOĞLU

Kâğıthane’de yoğun ilgiyle karşılanan Prof. Dr. Hatipoğlu, Kadir Gecesi’nin önemine değinerek, “Peygamber Efendimiz, ''Kadir gecesini ramazan ayının son on günündeki tekli gecelerde arayınız" buyurdu. Bin aydan daha hayırlı bu gecede bol bol ibadet edelim. Peygamber efendimiz ramazanın son 10 günü boyunca evinde kalmaz, mescitte kalırdı. Kur’an okurdu, namaz kılardı, ibadet yapardı. Hanımlar da evde itikâf yapacaklar. Biz de bu son on günde bol bol nefsimizle mücadele edelim, kendimizle hesaplaşalım, günahlarımızı, sevaplarımızı muhasebe edelim. Küs kaldıklarımız varsa helallik dileyelim, evlatlarımıza karşı biraz daha iyi davranalım. Rabbim tüm günahlarımızı bağışlasın” şeklinde konuştu.

TOPLU HALDE DUA YAPILDI

Söyleşiyi takip edenler arasında Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de vardı. Başkan Öztekin programın sonunda Hatipoğlu’na çiçek takdim ederek, alanı dolduran vatandaşlara programa gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi