İstanbul Gündemi

Kâğıthanelilerden TOGG’a yoğun ilgi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Nisan 2023 Salı 11:35

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kâğıthane’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Bakan Soylu ilçeye Türkiye'nin yerli ve milli arabası TOGG ile geldi.

“BÜYÜK ATILIM SÜRECİNİN DEVAMI İÇİN BİZLER DE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de Bakan Soylu'yu karşılamak üzere geldiği Merkez Mahallesi'nde TOGG'u inceledi. Başkan Öztekin, “Ülkemizin yeni yüzyılına girerken ülkeleri kıskandıran dev projelerin gururunu yaşıyoruz. TOGG da onlardan biri. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz, bir zamanlar hayal olan dev projeleri gerçeğe dönüştürüyor. Bu büyük atılım sürecinin devamı için bizler de var gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki Kâğıthane’miz, Cumhurbaşkanımıza her zamankinden daha büyük destek vererek istikrarın sürmesine katkı sağlayacak” dedi.

Başkan Öztekin TOGG için ön başvuruda bulunduklarını ancak kurada çıkmadığını belirterek, ilerleyen zamanlarda başvuruyu yenileyeceklerini açıkladı.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi