İstanbul Gündemi

Karaköy Güllüoğlu’ndan veganlara özel güllaç

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
12 Nisan 2022 Salı 11:45

Kurulduğu ilk günden bu yana geleneksel lezzetini koruyan, aynı zamanda da gelişen çağa ve değişen ihtiyaçlara ayak uyduran Karaköy Güllüoğlu, menüsündeki vegan, glütensiz ve diyabetik baklavalarıyla dikkat çekiyor.

Lezzet severlerin beğenisine sunuyor

Lezzet müdavimlerinin uğrak mekanı olan Karaköy Güllüoğlu, şimdi de vegan beslenmeyi tercih eden, ama Ramazan ayının en geleneksel lezzeti olan güllaçtan da vazgeçmek istemeyenlere özel hazırlanan ‘vegan güllacı’ lezzet severlerin beğenisine sunuyor.

 

1843’ten bugüne köklü geleneğini her dönem yenilenerek koruyan Karaköy Güllüoğlu; yeniliklere ve sektörde öncü olmaya devam ediyor. Karaköy Güllüoğlu vegan, glütensiz ve diyabetik baklavalarıyla baklava yiyemeyenlere, farklı beslenme tercihleri olanlara uygun reçetelerle alternatifler sunuyor. Bu anlamda sektöre de öncü olan Karaköy Güllüoğlu, Ramazan ayının değişmeyen lezzeti güllacı,vegan beslenenlere özel hazırlanan haliyle sunuyor. Karaköy Güllüoğlu AR-GE ekibinin yeni gözdesi vegan güllaç soya sütünden yapılıyor, özel reçetesiyle hayvansal hiçbir gıda içermeden beğenilere sunuluyor. Vegan güllaca Karaköy Güllüoğlu web sitesi ve Karaköy mağazasından kolayca erişilebilmek mümkün.

 

 

Karaköy Güllüoğlu Hakkında:

Karaköy Güllüoğlu, 1843’ten bugüne köklü değerlerini geleceğe taşırken, tüm ürünlerini uluslar arası standartlardaki üretim ve hizmet anlayışı ile geliştirmeye devam ediyor. Gelenek ve yenilik arasında önemli bir köprü olan Karaköy Güllüoğlu, 179 yıllık tecrübesi ve üstün kalite anlayışı ile inovasyona önem veren, doğal malzemeler kullanan, tazeliğe öncelik veren, yenilikleri yakından takip ederek yenilikçi stratejiler geliştiren ve yenilikçi tasarım anlayışına sahip bir marka olarak, bu konudaki öncülüğünü sürdürüyor. Vegan, diyabetik ve glutensiz ürünleriyle de herkesin baklava yiyebilmesini sağlayan marka, yenilikçi ve kendini güncelleyen marka kimliğinin altını bir kez daha çiziyor. Online baklava satışını yapan ilk marka olan Karaköy Güllüoğlu, 15 sene önce başladığı online satış kanallarının gücüyle, 2-3 saat içinde ürünlerini İstanbul‘un her yerine ulaştırabiliyor ve Avrupa’nın pek çok lokasyonuna, Türkiye’den bile daha hızlı teslimat gerçekleştiriyor. Tek mağazasıyla hizmet veren ve Karaköy‘den ayrılma planları bulunmayan Karaköy Güllüoğlu, yurtdışından en fazla siparişi Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika, Almanya ve Fransa‘dan alıyor.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi