İstanbul Gündemi

KARTAL BELEDİYESİ PERSONELİNE RESMİ YAZIŞMA KURALLARI EĞİTİMİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ekim 2019 Perşembe 16:04

Kartal Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen programa eğitmen olarak Türk Dili Uzmanı Menderes Çınaroğlu katıldı. Resmi yazışma kurallarının ve bu bağlamdaki yönetmeliklerin konuşulduğu eğitime çok sayıda personel katıldı.

YÜKSEL: ‘‘PERSONELİMİZİN YETKİNLİKLERİNİN ARTMASI İÇİN BU TÜR EĞİTİMLERE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ’’

Personele yönelik eğitim programlarının vatandaşa ulaşan hizmet kalitesini artırdığını vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bugün ki eğitimimizde kamu idaresindeki resmi yazışma kuralları ele alındı. Kartal Belediyesi’nde görevli tüm personelin resmi yazı diline hâkim olmasını ve bu doğrultuda çalışmasını istiyoruz. Personelimizin yetkinliklerinin artması için bu tür eğitimlere çok önem veriyoruz. Kartallı komşularımıza ulaşan hizmet kalitesinin artırılması için ilerleyen dönemde de personelimize yönelik eğitim faaliyetlerini hem çeşitlendirip hem de sayılarını artıracağız.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi