İstanbul Gündemi

Kartal’da 21. Ekim Geçidi Sergisi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Ekim 2022 Perşembe 12:07

Karma resim teknikleri ile oluşturulan ve heykel çalışmalarının da yer aldığı serginin açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, sanatçı Ressam Gülsün Erbil, sergide eserleri yer alan sanatçılar ile çok sayıda sanatsever katıldı.

“Tüm sanatçı dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz”

Serginin açılışında konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, “21. Ekim Geçidi Sergisi’ne ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. 21 yıl, dile kolay bir zaman. Ülkemizin kültür sanat hayatında önemli bir yeri olan bu sergiye geçtiğimiz yıl da ev sahipliği yapmıştık. Kartal Belediyesi olarak, tüm sanatçı dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 21. Ekim Geçidi Sergisi, 30 Ekim’e kadar sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi