İstanbul Gündemi

Kartallı çocuklar eğlenerek öğrendi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Haziran 2022 Çarşamba 11:20

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda kurulan, kadınların ekonomik- sosyal hayatlarını güçlendirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yürüttükleri çalışmalar doğrultusunda Kartallı kimsesiz çocuklar ile bir araya geldi.

Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi

Sivil Savunma Uzmanlığı ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Evleri’ndeki kimsesiz çocuklara, hem yangın söndürme eğitimi verildi, hem de oyun parkurları kurularak miniklere eğlence dolu dakikalar yaşatıldı. Etkinlikte hem öğrenen hem de oyun parkurlarında doyasıya eğlenen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

“Miniklerimize keyif dolu anlar yaşatan herkese teşekkür ediyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Sosyal belediyeciliğin gereğini yaparak, Kartal’da yaşayan kadınları ve çocukları merkeze alan çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizdeki 15 kreş ile Türkiye’nin en fazla kreşine sahip olan ilçe belediyesiyiz. Biliyoruz ki, bir kent en çok kadınlara ve çocuklara gereken değeri verirse yükselir. Bugün, Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Evleri’nde miniklerimize keyif dolu anlar yaşatan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi