İstanbul Gündemi

Kılıçdaroğlu'ndan Hatay'da Ankara'ya Sitem, 'Hiç bu kadar üzülmedim!'

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
14 Mart 2023 Salı 15:57

6'lı masanın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Hatay'ı ziyarete gitti. Hatay'a giderken, mezarlıkları da ziyaret ettiğini bildiren Kemal Kılıçdaroğlu; mezarlıklarda Türk Bayrağı, Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi bayraklarının asılı olduğunu dile getirdi.

“HİÇ BU KADAR ÜZÜLMEMİŞTİM”

Kemal Kılıçdaroğlu, mezarlık ziyareti esnasında; Ankara'dan gelen haber nedeniyle; mezarlıklara asılan bayrakların kaldırıldığını bildirdi. Bunun üzerine, “Bu manzara beni çok derinden etkiledi. Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim” dedi.

"85 MİLYONU KUCAKLAMAK BOYNUMUN BORCUDUR"

Hatay'ı ziyarete giden Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan gelen talimattan sonra sözlerine şöyle devam etti, “Hep beraber olmak, birlik olmak ve bu ülkenin geleceğini yeniden inşa etmek boynumuzun borcudur! Hiç bir zaman ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, haksızlık yapmadan 85 milyon insanı kucaklamak da benim boynumun borcudur! Zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte, acılarımız günden güne çoğalıyor farkındayım. Acılarımızı hafifletmek ve yaralarımızı sarmak için ise, her birimiz ayrı fedakarlıklar yapmaya devam ediyoruz bunu da biliyorum. Ancak bazı acılar vardır ki her zaman yüreğimizin bir köşesinde kalır.” dedi.

 

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi