İstanbul Gündemi

Kılıçdaroğlu'ndan 'İnce' ziyaret!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 10:00

2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce; 2023 seçimlerinde, kendi partisini kurarak adaylığını bireysel olarak ilan etmişti. Bunun üzerine, gözler 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na çevrilmişti. Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce'nin görüşme yapıp yapmayacağı konuşulurken; Kılıçdaroğlu'ndan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

“UYGUN GÖRÜRLERSE GİTMEK İSTİYORUM”

Günlerdir, Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce görüşmesinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu olurken; Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, “ Diğer partilere olduğu gibi, Memleket Partisi'ne de gideceğim. Arkadaşlarımız, ziyaret talebi için başvuruda bulunacaklar.Uygun grüldüğü takdirde, gitmek istiyorum” dedi. Böylece, Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu'nun talebini kabul etmesi halinde, beklenen ziyaretin gerçekleşeceği kesinleşti.

 

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi