İstanbul Gündemi

Kılıçdaroğlu’nun mitinginde ‘Fatih Terim’ sürprizi!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:07

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinge gelen vatandaşların ellerinde çok sayıda pankart, afiş, karton vardı.

‘İLK TURDA BİTİRELİM’

Hiç kuşkusuz bu pankartlardan en dikkat çekici olanı ise Galatasaray’ın ve Türk futbolunun efsanelerinden Fatih Terim’in fotoğrafının yer aldığı pankart oldu. Bir gencin taşıdığı afişte, ‘İlk turda bitirelim’ yazısı yer aldı.

EKREM İMAMOĞLU: “BİZİM KAYITLARIMIZ GERÇEK ONLARINKİ GİBİ SAHTE DEĞİL”

Mitingde ilk olarak kürsüye Ekrem İmamoğlu, "Bizim kayıtlarımız gerçek onlarınki gibi sahte değil. 19 Mayıs’ı erken kutlayan bir Samsun var. Gençler, 14 Mayıs günü kendilerine gülmeyi, eğlenmeyi unutturan bu iktidarı tıpış tıpış evine yollayacak. “Siz gidince memleket güzelleşecek, bereket gelecek. İnsanın insana saygı duyduğu bir dönem gelecek” dedi.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: “MERKEZ BANKASININ PARASI BİTMİŞ”

Daha sonra kürsüye çıkan Temel Karamollaoğlu, "Artık sayın cumhurbaşkanının problemleri çözemediğini gördük. Bol bol vaatler var. İş para noktasına geldi mi kesenin ağzı açık ama kesenin dibi delik. Merkez Bankasının eksi rezervi var ne demek? Eksi rezerv demek Merkez Bankasının parası bitmiş. 69 milyar dolar borcu var demek" diye konuştu.

AHMET DAVUTOĞLU: “GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM GELECEK”

Ahmet Davutoğlu, “Bahçeli diyor ki, 'Onların hak ettikleri müebbet hapis ya da mermi. Ali Fuat Başgil'den ders almış birisi olarak söylüyorum; Bahçeli'nin tehditleri bize sökmez. 14 Mayıs'ta bu darbeci, otoriter Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gidecek, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi