İstanbul Gündemi

KIZILAY´DAN RAMAZAN BEREKETİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
30 Mayıs 2017 Salı 01:06

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi, ?Bu Hilalin Altında? kampanyası kapsamında hayırsever vatandaşların Ramazan erzak yardımlarını alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Türk Kızılayı bu yıl öz kaynakları ile oluşturduğu Ramazan yardım kolilerinin yanı sıra, hayırsever vatandaşların da yardımlarını ihtiyaç sahiplerine götürerek, ulaşılabilen kişi sayısını artırmayı hedefliyor. Bu Hilalin Altında adı verilen kampanyada Kızılay tarafından hazırlanan koliler, 80 TL karşılığında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Bağışlar, Akbank  Çekmeköy Şahinbey Şubesi TR75 0004 6012 5988 8000 3434 34 iban numaralı hesaba yatırıldığında; kuru gıdalardan oluşan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkarılıyor.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, ?Türk Kızılayı olarak dünyanın dört bir yanında yıl boyunca yardıma koşuyoruz. Ramazan çalışmalarımızı biraz daha detaylandırdık. Kendi imkanlarımızla yaptığımız yardımların yanı sıra katkıda bulunmak isteyenlerin de hayır işlerine vesile oluyoruz. Gelen yardımlar sadece yurt içinde değil,   dünyanın tüm mazlum coğrafyasına ulaştırılıyor.?

 

İletişim: Türk Kızılayı İstanbul Şubesi 0212 522 30 30 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi