İstanbul Gündemi

?KLASİK BEŞ ÇAYI? MÜZİKSEVERLERİ BULUŞTURDU

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
5 Temmuz 2017 Çarşamba 20:46

Beylikdüzü´nde kadın, erkek Yaşam Vadisi´nde ?Klasik Beş Çayı? müzikli gösterisinde buluştu. Beylikdüzü Belediyesi´nin bu yıl 3.´sünü düzenlediği Beylikdüzü Klasik Günleri´nde müziğin en güzel hali, ustalardan dinlendi.

Yaşam Vadisi´nden klasik müzik sesleri yükseliyor. Beylikdüzü Belediyesi´nin bu yıl 3.´sünü düzenlediği ?Beylikdüzü Klasik Günleri? sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşiyor. Bu yıl ilk kez yapılan gündüz etkinliklerinde müzikli bir gösteri olan ?Klasik Beş Çayı? nda herkes, büyük bir dikkatle Mozart, Bethoven, Puccini, Rossini gibi bestecilerin aşina olunan sanat eserlerini dinledi. Piyanist Duygu İnandık´ın piyano tuşlarıyla buluşturduğu besteleri, Genel Sanat Yönetmeni Figen Ayhan Karakelle keyifli mizansenlerle renklendirdi.

 Soprano Aslı Kıyıcı ve Bariton Çağdaş Koçak, çeşitli aryalar seslendirdi. Sadece müzikle değil, oyunculuklarıyla da büyük ilgi gören sanatçılar, keyifli bir temsil sergiledi. Gösterinin sonunda Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Gülüzar Bektaş, sanatçılara performansları için teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi