İstanbul Gündemi

KPPS ile ilgili flash açıklama!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Eylül 2022 Perşembe 19:30

Başkan Özvar yaptığı açıklamada, ‘Yükseköğretim Kurulu da incelemelerini tamamlamış olup önümüzdeki günlerde Genel Kurulumuzdan bu inceleme sonucu geçecektir. Bir haftaya veya 15 güne kadar sizlerle de bu incelemenin sonuçlarını paylaşmış olacağız.’ diye konuştu.

ERDOĞAN‘DAN TALİMAT!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KPSS lisans sınavındaki sorulara ilişkin iddialar için Devlet Denetleme Kurulu‘na inceleme talimatı vermişti. Talimatın ardından DDK müfettişleri incelemelerine başlamış, ayrıca iddialarla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Üniversite hastanelerinde çalışan personelin özlük haklarını düzenleyen ve Resmi Gazete‘nin bugünkü sayısında yayımlanan yönetmeliğe ilişkin YÖK‘te açıklamalar yapan Özvar, gazetecilerin 2022 KPSS Lisans oturumuna yönelik iddialarla ilgili sorusunu yanıtladıktan sonra açıklama son buldu.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi