İstanbul Gündemi

Kripto para kullanıcıları dikkat!

Player yükleniyor...
Haberler / Ekonomi
20 Nisan 2022 Çarşamba 14:19

Kullanıcıların kripto hesaplarında son derece dikkatli davranması gerektiğinin uyarısını yapan Siberasist Genel Müdürü Serap Günal, saldırganların bir adım önüne geçilmesini sağlayacak 5 tedbir yöntemini paylaşıyor.

Günal’dan kritik uyarılar

Özellikle 2021 yılında veri ihlallerinin ciddi endişe yarattığını dile getiren Günal, “Siber güvenlikle ilgili temel bilgileri öğrenin ya da bir uzmandan destek alın. Çok faktörlü kimlik doğrulama kullanın. Siber suçluların kullanıcı hesaplarına sızıp sızmadığını kontrol etmenin bir yolu olarak ağ izleme araçlarından faydalanılabilir. Bu araçlar şüpheli faaliyetler tespit edildiğinde uyarılar gönderecektir. Kullanıcılar, en uygun kripto para birimini belirlemenin yanı sıra hesaplarını güvende tutmak için de CCSS’ye danışmalıdır. Siber güvenlik çözümüne sahip olun ve güncel sürümünü kullanın” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi