İstanbul Gündemi

Küçükçekmece Belediyesi’nden personeline eğitim

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mart 2023 Perşembe 14:33

Eğitmen Niyazi Çiçek tarafından verilen ve iki gün süren eğitimde; resmi ve etkili yazışma kuralları, elektronik belge yönetiminde etkili dosyalama teknikleri ve standart dosya planı gibi konular ayrıntılı olarak ele alındı.

“BELGELER AYNI ZAMANDA KURUMSAL KÜLTÜRÜN BİR YANSIMASIDIR”

Resmi yazışma kurallarını bilmenin önemine vurgu yapan Eğitmen Niyazi Çiçek, “Kamu idaresi belge ile konuşur ve belge de bir disiplin gerektirir. Bir arkadaşımıza, dostumuza mektup yazar gibi resmi belge hazırlayamayız. Her belge aynı zamanda kurumsal kültürü yansıtır. Nasıl ki bir mağazada vitrine bakarak mağazanın kalitesini ve ürünleri değerlendiriyorsak kurumlarda yazışmalarıyla kendini dışarıya yansıtır. Bir yazışma nasıl yazışma kurallarına ve form özelliklerine bağlı kalmışsa kurumsal kimliği ve kültürü dışarıya o kadar güzel yansıtır. Yazışma kurallarına uygun olmayan bir belge, işlerin aksamasına neden olacaktır. Daha da kötüsü bu durum kurumsal itibarınızı zedeleyecektir” diye konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi