İstanbul Gündemi

Küçükçekmece Belediyesi sömestr etkinlikleri başlıyor

Küçükçekmece Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için dopdolu bir etkinlik takvimi hazırladı. Öğrenciler, eğitici atölyelerden bilim ve kültür gezilerine kadar birçok etkinliğe ücretsiz katılma imkanı bulacak.
Küçükçekmece Belediyesi sömestr etkinlikleri başlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ocak 2024 Cumartesi 17:45

19 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler sayesinde 4-12 yaş grubu Küçükçekmeceli çocuklar sömestir tatilinde; çeşitli eğitimler, atölyeler,  tiyatro oyunları, sinema ve belgesel gösterileri, yarışmalar, bilim ve kültür gezileri, LGS eğitim destek kampı ve rehberlik hizmetleri gibi eğlenceli ve öğretici aktivitelerle verimli bir sömestir tatili geçirecek.

HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEKLER

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen sömestir etkinliklerinde çocuklar; sihirli kağıt, kağıt rölyef, kolaj, ritim ve dans, yarışmalı çocuk oyunları, yaratıcı resim, karikatür ve maske boyama gibi atölyelerle hem eğlenecek hem öğrenecekler. Ayrıca Cennet ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezi tiyatro sahnelerinde; “Ben Ormanlar Kralı Olacağım, Kahraman Köpek Çiço, Fıstık ile Celil” isimli çocuk oyunları da sahnelenecek.

KÜLTÜR GEZİLERİ DÜZENLENECEK

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan kültür gezilerinde ise öğrenciler; İslam Medeniyetleri, Panaroma 1453, Rahmi Koç, İstanbul Üniversitesi Zooloji ve Robot Müzesi, Rami Kütüphanesi, Ali Kuşçu Gözlem Evi, Fuat Sezgin Bilim Merkezi ve Dolmabahçe Havacılık Lisesi’ni ücretsiz olarak gezecek. Ayrıca scratch, bir kelime bir işlem, M-bot, parkur ve robot yarışları, bowling ve santranç turnuvaları düzenlenecek.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi