İstanbul Gündemi

Liseler Arası Basketbol Turnuvası Başkan Usta'nın hava atışıyla başladı

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
22 Mayıs 2015 Cuma 13:11

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası ‘1. Başkanlık Kupası' Basketbol Turnuvası, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın hava atışıyla başladı.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Liseler Arası‘1. Başkanlık Kupası' Basketbol Turnuvası Fahrettin Özüdoğru Ticaret Meslek Lisesi'nde başladı. Turnuvanın açılışına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Yaşar Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Törende konuşan Başkan Usta, Her zaman söylediğimiz gibi gençlerimize özellikle spor ve kültürel yönden destek vermekten gurur duyuyor, bu tür organizasyonlara yenilerini ekliyoruz. Spor ve kültürel faaliyetleri daha rahat ve geniş kapsamlı gerçekleştirmek adına sosyal alan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Turnuvaya katılan tüm gençlerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Turnuva Başkan Usta'nın Küçükköy Anadolu Teknik Lisesi ve Mavigün Koleji erkek takımları arasındaki müsabakada hava atışı yapmasıyla başladı. Turnuvaya erkekler kategorisinde 12 lisenin, kızlar kategorisinde ise 8 takımın katıldığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi