İstanbul Gündemi

Mahmut Asmalı ‘Ekonomiye katma değer sağlamalarını arzu ediyoruz’

Player yükleniyor...
Haberler / Ekonomi
21 Ocak 2022 Cuma 13:32

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Yetkin, Muhammet Ali Özeken, MÜSİAD Perakende ve E-Ticaret Sektör Kurulu Başkanı Ali Gökhan Er, Bağlarbaşı Pazarlama ve Perakende Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Gürle, MÜSİAD üyeleri ve velilerin katıldığı törende eğitim alanındaki gelişmeler değerlendirildi.

“MÜSİAD bir okuldur”

Mesleki ve teknik eğitimin önemini vurgulayan Başkan Asmalı, 'Gençlerimizin farklı mesleki ve teknik eğitimler ile kendilerini geliştirerek, ekonomiye katma değer sağlamalarını arzu ediyoruz' ifadelerini kullandı. Asmalı, “MÜSİAD bir okuldur, ailedir. Geçtiğimiz dönemlerde gençlik yapılanmalarımıza dahil olup farklı sektörlerde bilgi sahibi olan, kendini geliştiren ve burada edindiği birikim ile güçlenen kardeşlerimiz, bugünün dünyasında iz bırakan işlere imza atıyor” şeklinde konuştu.

“Genç MÜSİAD‘ımızın kapıları gençlerimize sonuna kadar açık”

Dün bu çatı altında heyecanla yer alan genç kardeşlerim, bugün MÜSİAD yönetim kurulumuzda aktif görev alarak Uluslararası İş Forumu, MÜSİAD Vizyoner ve MÜSİAD EXPO gibi etkinliklerde yalnız MÜSİAD‘ı değil, ülkemizi temsil ediyor. Yine bu kardeşlerimiz yurt dışındaki farklı organizasyonlarda üreten ve güçlü Türkiye idealinde buluşuyor. Bu heyecan bizlere de güç veriyor. Bugünün Genç MÜSİAD‘lı girişimci neferleri, yarının iş dünyasını şekillendirecek en önemli etken. Bu nedenle hem MÜSİAD‘ımızın, hem de Genç MÜSİAD‘ımızın kapıları gençlerimize sonuna kadar açık” dedi.

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi