İstanbul Gündemi

Mahmut Başak; ‘Saadet Partisi Bir Eksen Kayması İçinde’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
17 Ekim 2021 Pazar 15:44

Programa; Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Başak, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Konuşmasına Yeniden Refah Partisi olarak Ümraniyeli‘lere yapılan hizmetleri sıralayarak başlayan Başak, ittifak söylemleri, aşı tartışmaları, Siyonizm hareketinin ülkemizde yürütmüş olduğu politikalara değinerek, ‘Bugün pirincin GDO’sunu değiştiren Siyonizm, insanın DNA’sını değiştirmekten neden sakınsın?’ diyerek vatandaşların oyuna getirildiğini ifade etti.

‘MİLLETİMİZ İÇİN BİZ VARIZ, BURADA GELECEK VAR’

İlk olarak yerel bazda Ümraniye’de başlattıkları çalışmalara değinen Başak; “Yerel manada çok güzel hizmetlerimiz oldu. Bunlardan bir tanesi kış aylarında çocuklarımız üşümesin diye bir kampanya yaptık. Yüzlerce çocuğumuzu giydirdik. Yüzlerce ailemize kumanya yardımları yaptık ve en önemlisi de insanların dışarıya çıkmakta zorluk ve sıkıntı çektiği günlerde kadın kollarımız evlerde yaptığı sıcak aşlarla kimsesiz, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırdılar. Kimsesizlerin sesi olma konusunda çok gayretli çalışmalar içinde bulundular. Bizler sahada olan tek partiyiz! Hem Ümraniye’lilere ve hem de tüm Türkiye’ye şu mesajı veriyoruz; ‘Milletimiz için biz varız, burada gelecek var’ bunları söylerken de aynı zamanda vatandaşlarımıza şu mesajı da veriyoruz. Siz, hiçbir ittifaka mecbur değilsiniz!” dedi.

‘MİLLET İTTİFAKI DA CUMHUR İTTİFAKI DA ORTADA’

Vatandaşlara bir tarafı seçme konusunda bir baskı oluşturulduğunu söyleyen Başak, parti olarak bu duruma karşı olduklarını söyleyerek; “Ne o ittifak Millet İttifakı ne de Cumhur İttifakı bu ülkenin milli ve manevi değerlerine çözüm bulamaz. Bugün baktığımızda 20 yıldır birileri uyguluyor mu? Çözüm bulabilmişler mi? Hayır! Gel gelelim bu taraftan Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeleri ortada, bir değişim yaşandı. İşte bu aşamada soruyorum, var mı birbirlerinden farkı? Hayır yok!” diye konuştu.

‘BİZ AŞIYA KARŞI DEĞİLİZ, BİZ 5 AYDA ÇIKMIŞ AŞIYA KARŞIYIZ’

Ülkemizde ve dünyada sosyal ve ekonomik alanda büyük sorunlara yol açmış olan Covid-19 salgınına karşı geliştirilen aşının salgını bitirmekten uzak olduğunu aksine sağlığa zararlı etkilerin oluşabileceğini iddia ederek sözlerine şunları ekledi; “Arkadaşlar burada bir tiyatro oynanıyor. Yeniden Refah Partisi aşıya karşı değildir. Hepimiz aşı olduk ve yıllardır çocuklarımıza aşı yaptırdık ama buradaki aşı değildir! Zira 6-7 ayda kimse bize aşı bulup da insanları kurtarmak için bir çaba içine girdiklerini anlatmasın! Eğer insanlığı bu kadar seviyorsa Siyonizm ve insanlar, işte Afrika orada. Dünya Siyonizm’i iki şeyden beslenir. 1’incisi silah, 2’ncisi ilaç! İşte bu yapı ikisinden beslenir ve bunlarda kan vardır, gözyaşı vardır. Bu yapının içinde bulunduğu pek çok alanda vardır örneğin gıda gibi. GDO’su oynanmış gıdaları tükettiğimiz zaman sağlığımızla alakalı yaşadığımız sıkıntıları biliyoruz. Bugün pirincin GDO’sunu değiştiren Siyonizm, insanın DNA’sını değiştirmekten neden sakınsın? Biz şuna inanıyoruz ki kesinlikle bunlar iyi niyetli değiller”

‘TÜRKİYE’NİN EN HAYIRLI HAREKETİ HİZMET HAREKETİYSE SENİN BURADA NE İŞİN VAR?’

“Bugün Feytullah Gülen Hareketiyle mücadele eden ve sırtını ona dayamayan tek hareket milli görüş hareketidir” diyen Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Başak, konuşmasının sonunda Saadet Partisinin bir eksen kayması yaşadığını belirterek; “Erbakan Hocamız bundan 30 sene önce çocuklarınızı bunların okullarına vermeyin Siyonizm’e asker yetiştiriyorlar diye söylemişti. Şimdi bunu neden söylüyorum? Burada böyle bir gerçeğimiz varken ve Siyonizm’in bu coğrafyayı kontrol etmek için sizin genel başkanınız yani bir önceki genel başkanı kast ediyorum, onun söylemlerini bakın bizim onlarla aynı olmadığımızı göreceksiniz. Bugün isim vermek gerekirse Mustafa Kabalak Beyefendi açık bir şekilde Türkiye’nin en hayırlı hareketinin hizmet hareketi olduğunu söyleyerek Saadet Partisi’nin nasıl bir eksen kayması içinde olduğunu bizlere gösterdi ve biz bu yüzden ayrıldık. Madem Türkiye’nin en hayırlı hareketi hizmet hareketiyse senin burada ne işin var? İşte buradaki en büyük eksen kayması o cemaatle yakınlaşmadır. Eğer adil bir düzen kurmazsanız insanlığı kurtuluşa erdiremezsiniz” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi