İstanbul Gündemi

MALTEPE´DE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
12 Ocak 2016 Salı 20:36

Maltepe´nin Gülsuyu Mahallesi´nde 12 katlı bir otelin inşaatında, bina camlarına yapılan kaynak çalışmasından ötürü yangın çıktı. Giderek büyüyen yangında mahsur kalan vatandaşların olduğu bilgisini alan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, makam otosuyla olay yerine koştu.

Henüz faaliyete geçmeyen otel yangınında mahsur kalan 12 işçi kurtarılırken, yangınla ilgili sosyal medya ve basında çıkan spekülasyonlarla ilgili bir açıklama yapan Başkan Ali Kılıç, ?İlk etapta 12, sonrasında 10 kişi daha olmak üzere 22 kişi binadan çıkarılmış, yaralıların durumları da iyi. Sultanahmet´te yaşanan bombalı saldırıdan ötürü ilçemizde de patlama olduğu sanıldı ve böyle spekülasyonlar üretildi. Bunlar doğru değil. Yangın, bina camlarında yapılan kaynak çalışmasından dolayı çıktı ve giderek büyüdü. Allah´a şükür herhangi bir canımızın sağlığını tehlikeye atacak bir durum yaşanmadan atlattık. Hepimize geçmiş olsun? dedi.

Başkan Kılıç, yangınla ilgili sürdürülen çalışmaları başından sonuna kadar takip ederek yetkililerden bilgi aldı. Yangından etkilenenler de, ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri de, yangına müdahale etti. Temizlik Müdürlüğü de, tankerlerle itfaiye araçlarına 150 ton su takviyesi yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi