İstanbul Gündemi

Mansur Yavaş’tan Meral Akşener’e flaş yanıt! ‘Önceliğimiz kesinlikle Ankara...’

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in isim vermeden ‘korkmakla’ itham ettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yanıt geldi.
Mansur Yavaş’tan Meral Akşener’e flaş yanıt! ‘Önceliğimiz kesinlikle Ankara...’
Haberler / Politika
20 Aralık 2023 Çarşamba 13:15

ABB Başkanı Yavaş, cumhurbaşkanı adayı olmadıkları gerekçesiyle kendisi ve İBB Başkanı İmamoğlu'nu korkak olmakla suçlayan Akşener'e yanıt verdi. Yavaş, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının son ana kadar belirlenmediğini anımsattı.

“ÖNCELİĞİMİZ KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ANKARA'DIR”

Tarihi Ulus Hali’nin Açılış Töreni'nin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavaş, “Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına dair çok söylemi oldu. Keşke bunu son ana bırakmadan farklı bir karar alınsaydı, benim aday olmamı istiyorsa belki o şekilde önümü açabilirdi. Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor. Korkak falan değilim. Önceliğimiz kesinlikle ama kesinlikle Ankara'dır” şekline konuştu.

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

Saraçhane'ye ikinci kere gittim. Bugün sövenler o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. Ne yaptım, boynumu eğdim, kazanalım diye ağzımı açmadım. Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm, o masadan kovuldum. İkisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil milletin istediğini kabul etmediler.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi