İstanbul Gündemi

Enver Sedat Çakıroğlu: ‘İnsanımızı korumak devletimizin önceliği olmalı’

Erzincan’ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde yaşanan toprak kaymasıyla ilgili bir açıklama yapan Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Canlılarımızı korumak önceliklerimizdendir” dedi.
Enver Sedat Çakıroğlu: ‘İnsanımızı korumak devletimizin önceliği olmalı’
Haberler / Politika
14 Şubat 2024 Çarşamba 12:29

9 maden işçisinin göçük altında kaldığı ve arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü İliç’teki altın madeninde yaşanan olay siaysetinde ana gündem maddesi oldu.

“SORUMLULAR CEZALARINI ÇEKMELİ”

“Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde hepimizin yüreğini yakan bir göçük meydana geldi. Allah’tan can kaybı olmamasını niyaz ediyorum. Göçük altındaki vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılarak ailelerine kavuşması en büyük dileğimizdir.  Sağlıklı ve düzenli bir çevrede yaşama hakkımıza sahip çıkmak, sularımızı, çevremizi, insanımızı, canlılarımızı korumak önceliklerimizdendir. Özellikle insanımızı korumak devletimizin önceliği olmalı. Olayda ihmali, kusuru olanların en kısa sürede gerekli cezayı almalarını bekliyor, konunun takipçisi olacağımızı ifade ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi