İstanbul Gündemi

METİN KÜLÜNK ÜSKÜDAR´DA KONUŞTU: BİLDİKLERİMİN YÜZDE 1´İNİ ANLATSAM UYUYAMAZSINIZ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Mart 2017 Perşembe 22:38

Halk oylaması sürecinde her gönüle dokunmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Üsküdar SKM teşkilatı, Doğu Karadenizli STK´larla bir araya geldi. Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi´nde düzenlenen etkinliğe AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Üsküdar Yönetim Kurulu üyeleri, Karadeniz Dernek Başkanları ve üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik mesajının hakim olduğu gecede konuşan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ?Çok önemli bir oylamaya gidiyoruz. Karadeniz´in yiğit insanlarına çok fazla anlatacak bir şey yok. Onlar her şeyin farkında. 16 Nisan´da ülkemiz için, vatanımız için Evet diyeceğimizi hepimiz biliyoruz? diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ise, 16 Nisan´da sıradan bir seçim yapmayacaklarını, dünyaya önemli bir mesaj vereceklerini belirtti. Külünk, ?Bir olmazsak, iri olmazsak dünya devletleri arasında söz hakkımız olmaz. Oynanan oyunları bozamayız. 15 Temmuz Gecesi darbe girişimi başarılı olsaydı bu ülkede olacakların yüzde 1´ini size anlatsam bu gece uyuyamazdınız. 16 Nisan´da neyin kararını vereceğinizi bu bilinçle düşünün? ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi