İstanbul Gündemi

MHP Bağcılar'dan Tam Destek!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
11 Şubat 2023 Cumartesi 23:16

MHP Bağcılar ilçe başkanlığı, deprem bölgesine gönderdiği yardımların yanı sıra; ilçeye gelecek olan depremzedeler için de yoğun bir çalışma sürdürmeye devam ediyor. 10 ili etkisine alan depremde, evlerini kaybeden insanların büyük bir kısmı da İstanbul'a gelmeye başlıyor. 

İstanbul'a gelen depremzedeler için, MHP Bağcılar ilçe başkanlığı tarafından destekler gelmeye başladı. İlçe başkanlığı yapmaya devam eden Onur Yeşil; “Tüm mahalle temsil alanlarımız, depremzedelere ücretsiz olarak tahsil edilmeye başlanacaktır. Depremzede aileler, verilen adreslere ulaşmakta zorluk çektiği takdirde; kendilerini bulunduğu yerlerden, bölgeye ulaştıracağız” Açıklamalarında bulundu.

 

Onur Yeşil; açıklamalarına devam ederken, depremzede ailelerin ulaşabileceği bir telefon numarasını paylaşmayı da ihmal etmedi. Tüm ihtiyaçların, Bağcılar MHP ilçe başkanlığı tarafından karşılanacağı bilgisi, İstanbul'da kalacak yer aramaya devam eden mağdur ailelerin, kısa süre içerisinde konaklama alanı bulmasını sağlayabilir. Başkanlık tarafından paylaşılan numara ise; 05324738897 olarak güncellenmiştir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi