İstanbul Gündemi

MHP Bağcılar ihtiyaç sahipleriyle ekmeğini paylaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı, mahalle muhtarlarıyla koordineli şekilde tespit ettiği yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtımı yaparak ekmeğini paylaştı.
MHP Bağcılar ihtiyaç sahipleriyle ekmeğini paylaştı
Haberler / Politika
22 Mart 2024 Cuma 16:39

Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek için kolları sıvayan Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı, ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan kolisi yardımında bulundu.

 “İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, “Ramazanın bereketini ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım eli uzatarak birlikte paylaşma düşüncesi ile hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Ramazan ayında ve diğer zamanlarda da vatandaşlarımızın umudu ve her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Kolilerin hazırlanmasında ve dağıtımında maddi – manevi emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür eden Yeşil, “MHP olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yardımlarımız devam edecek. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi