İstanbul Gündemi

MHP BAYRAMPAŞA’DA TANIŞMA YEMEĞİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
25 Ekim 2020 Pazar 14:43

MHP İstanbul İl Başkanlığı ile Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, düzenlenen bir yemek organizasyonu ile bir araya geldi. Double Tree by Hilton Topkapı Otel’de gerçekleşen organizasyona TBMM Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Celal Adan, İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu’nun yanı sıra MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadınlar Kolu ile Mahalle Başkanları katıldı. Yemekte, pandemi tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafe, maske, dezenfektan ve ateş ölçümü hususlarına azami seviyede uyuldu.

 

Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra partililere seslenen İstanbul İl Başkanı Birol Gür, yeni İlçe Başkanı İbrahim Yeşil’e başarılar dilerken, genel parti politikaları ve sosyal medya konularına hassasiyet gösterilmesinin altını çizdi. Gür ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve üst düzey yöneticilerinin konuşmalarının ve grup toplantılarının takip edilmesini, partinin genel ve güncel politikaları hakkında bilgilerin sürekli yenilenmesinin önemine değindi. Ardından kürsüye gelen TBMM Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, genel parti politikaları, geçmişten bugüne yaşanan süreçler hakkında bilgiler paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi