İstanbul Gündemi

MHP'de flaş istifa!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
7 Ekim 2022 Cuma 11:20

MHP Üsküdar İlçe Başkanı görevini iki yıldır yerine getiren Başkan Güngör Karali, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden ayrıldığını açıkladı. Görevinden ayrılma nedeni olarak kişisel işlerinin yoğunluğundan olduğunu dile getiren Başkan Karali, Üsküdarlılar’a hizmet etmekten her zaman çok mutlu olduğunu dile getirdi.

‘HİZMET ETMEKTEN HER AN MUTLULUK DUYDUM’

Görevi boyunca yanında olan herkese teşekkür eden Başkan Karali sosyal medyadan ayrılığını, ‘MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı görevini iki yılı aşkın bir süre içerisinde onur ve şerefle ifa ettim. Bu uğurda kıymetli Partime Üsküdarlı hemşerilerime hizmet etmekten her an mutluluk duydum. Kişisel işlerimin yoğunluğundan ötürü bu görevi layıkıyla bayrak değişimini daha yukarı taşıması amacıyla MHP İlçe Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Bu süreçte yanımda olan İlçe Yönetimimle, İlçe Belediye Meclis Üyelerimize, Bölge ve mahalle Başkanlarıma ve sevgili Üsküdarlı hemşerilerime teşekkür ederim.’ diyerek duyurdu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi