İstanbul Gündemi

MHP İstanbul'da Seçime Hazır

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
18 Kasım 2014 Salı 20:35

                MHP İstanbul’da Seçime Hazır

 MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Bölge Genişletilmiş İstişare toplantısı Kartal Atalar Salon Royal VIP`de düzenlenen sabah kahvaltısıyla gerçekleştirildi.

 Yerel ve ulusal basın mensupları, ilçe başkanları ve yönetimi, mahalle başkanları,  muhtarlar, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının yoğun olarak ilgi gösterdiği programa ayrıca, İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve İstanbul 1.Bölge Milletvekilleri Engin Alan, Ali Torlak da iştirak ettiler.

 Ülke gündemine dair milletvekilleri tarafından yapılan konuşmalardan sonra kürsüye çıkan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş şöyle konuştu;

 "Bugün birincisini düzenlediğimiz genişletilmiş istişare toplantımıza muhtarlarımızın, yerel ve ulusal basın mensuplarının ve teşkilat yöneticilerinin yoğun katılımı MHP iktidarının ayak seslerinin işaretleridir. MHP iktidara yürüyor. MHP`nin iktidara yürüyüşünde ana kollardan biri olan İstanbul artık ayağa kalkmış durumdadır. Bugün burada oluşan kalabalık bize bunu göstermektedir." diyen Karataş, sözlerine yerel basının ve muhtarların sorunlarına değinerek devam etti ve MHP İktidarında bu sorunların birer birer giderileceğini anlatarak sözlerine son verdi.

 İl Başkanı Karataş` ın konuşmasının ardından programa toplu fotoğraf çekimi ile birlikte son verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi