İstanbul Gündemi

MHP Sancaktepe’den ev ziyaretleri

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Nisan 2023 Pazartesi 10:05

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, 14 Mayıs seçimlerine kadar ilçe genelinde vatandaşla bir araya geliyor. Buluşmaların gündeminde ekonomi, iç politika, uluslararası ilişkiler, terörle mücadele ve Cumhur İttifakı'nın çalışmaları yer alıyor. MHP’nin icraatları ve hedefleri anlatılacağı ziyaretlerde, sorunlar ve çözüm önerileri listelenecek.

“ZİYARETLERİMİZ GÖNÜL KÖPRÜLERİNE DÖNÜŞÜYOR”

Seçmenle bir araya geldiklerini belirten Başkan Karaalioğlu, “14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için neden bu kadar önemli olduğunu; cadde cadde sokak sokak hane hane gezerek vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Sancaktepe’nin tüm mahallelerinde daha önce saha çalışması yaptığımız için, mahalle sakinlerimizin evlerine daha kolay misafir olmanın avantajını yakaladık ve bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimiz gönül köprülerine dönüşüyor” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi