İstanbul Gündemi

MHP ŞİŞLİ’DEN AZERBAYCAN ÇIKARMASI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Mayıs 2021 Pazartesi 14:10

“Bir Millet İki Devlet” sloganı ile yola çıkan MHP Şişli, Bakü’yü fethetti. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de, Karadeniz Vakfı Genel Sekreteri Hüseyin Güler ve Ali Rıza Zor ile birlikte ziyaretlerde bulunan MHP İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, kardeş ülkede Türk rüzgarı estirdi.

İlk önce Bakü’de Karabağ gazilerini ziyaret eden Başkan Yılmaz, hastanede askerler ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Azerbaycan Milletvekilleri Vugar Iskandarov’u ve Hikmet Babaoğlu’nu ziyaret eden Başkan Yılmaz, iki vekile Ülkü Ocakları Dergisi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla hazırlanan “İnsanlığın Huzuru” isimli kitabı hediye etti.

Bu gibi temasların iki ülke arasındaki bağı daha da kuvvetlendireceğini belirten MHP İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, “Can Azerbaycanımız ile ikili ilişkilerimiz kuvvetlenerek devam edecek. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde büyük yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Bakü’de bizleri ağırlayan tüm soydaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi