İstanbul Gündemi

Mini onarımda araç sahiplerinin ihtiyaçları değişti

Türkiye’de kasko poliçesi bilincinin artmasıyla paralel olarak klozlara eklenen mini onarımın kapsamı, tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda değişim göstermeye başladı.
Mini onarımda araç sahiplerinin ihtiyaçları değişti
Haberler / Otomotiv
15 Temmuz 2023 Cumartesi 14:06

Eski mini onarım kapsamı olarak cam çatlağı, döşeme yanığı, tamponlardaki küçük çizikler ön plana çıkarken, artık tüketici kasko hasarsızlık indirimi bozulmadan daha kapsamlı çözümler talep ediyor.

TÜKETİCİLERİN İHTİYAÇ VE TALEPLERİNİ DE DÖNÜŞTÜRDÜ

Seksenli ve doksanlı yıllarda Türkiye’de kasko sigortası bilinci oldukça düşük seviyelerde ilerlerken, 2000’li yıllarla birlikte tüketicilerin kaskoya olan bakış açısı hızlı biçimde değişti. Bu değişimle birlikte poliçelerdeki klozlara eklenen ve araç sahipleri için birçok ücretsiz avantaj sunan mini onarım hizmetleri, kasko yaptırmakta önemli etken oluyordu. Camlarda oluşan çatlaklar, tamponlardaki çizikler, döşemelerde ortaya çıkan yanık ve delikler; sigorta şirketinin anlaşmalı servislerinde kasko hasarsızlık indirimi bozulmadan onarılıyordu. Ancak son yıllarda otomobillerdeki değer artışı, tüketicilerin ihtiyaç ve taleplerini de dönüştürdü.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi