İstanbul Gündemi

MİNİK AYDA, 91 SAAT SONRA ENKAZDAN SAĞ KURTARILDI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
3 Kasım 2020 Salı 10:18

İzmir’i vuran depremde en çok yıkımın yaşandığı Bayraklı’dan bir mucize haberi geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir çok ölümün yaşandığı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında  bir bebeğe sağ olarak ulaşıldığını paylaştı. 91 saat sonra ulaşılan çocuğun 4 yaşındaki Ayda olduğu öğrenildi.

BABASINI SORDU, AYRAN VE SU İSTEDİ

 

Çanakkale UMKE‘ye (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) bağlı ekip çalışanları tarafından enkaz içerisinde ilk müdahalesi yapılan Ayda, bilinci açık bir şekilde enkazdan sağ salim çıkarıldı. Kurtarma ekiplerine gülümseyen Ayda, kendisini kurtaran ekip çalışanından ayran ve su istedi. Ambulansa yerleştirilirken babasını soran Ayda, kontrolleri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

 

Minik Ayda’nın enkazdan çıkarılmasından sonra bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “91. Saatte bir mucizeyi yaşadık. Dört yaşındaki Ayda’yı kurtarma ekipleri sağ salim çıkardı. Büyük acıların yanında bu mutluluğu da yaşadık. Kurtarma ekiplerine şükranlarımı sunuyorum. Ayaklarına taş değmesin” dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi