İstanbul Gündemi

MMA Federasyonu Kaan Kazgan'ı disipline sevk etti!

Türkiye MMA Federasyonu, fitness ve vücut geliştirmeyle ilgilenen Savaş Cebeci ile yaşadığı kavgadan dolayı MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın disipline sevk edildiğini duyurdu.
MMA Federasyonu Kaan Kazgan'ı disipline sevk etti!
Haberler / Spor
19 Eylül 2023 Salı 19:12

Bir süredir sosyal medyada atışan Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci kavgası gündeme bomba gibi düştü. Ünlü vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, kavgaya tutuştu.

“FEDERASYONUMUZDAN AYRICA BİLGİLENDİRME YAPILACAKTIR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye MMA Federasyonu, “Federasyonumuz tarafından 18.09.2023 tarihinde basın kuruluşları ve birçok sosyal platformunda federasyon sporcularımızdan Kaan Kazgan’a ait olduğu iddia edilen görüntüler ve yaşanan olayla ilgili olarak federasyonumuz yönetim kurulu ivedilikle toplanmıştır. Birçok basın kuruluşu ve sosyal medya hesaplarında belirtilen olayların incelenmesi amacı ile yönetim kurulunda sorumlu üyeler görevlendirilmiştir. Yaşanan olaylara ilişkin olarak görüntülerin incelenmesi ve ardından da adı geçen sporcumuz ile görüşme sağlanmasına müteakip gerek görülmesi halinde disiplin yönetmelikleri gereği sporcumuzun federasyonumuzun ilgili kurulu olan disiplin kuruluna sevki sağlanacaktır. Federasyon sporcumuz tarafından yaşandığı iddia edilen olay hakkında gerekli araştırmalar neticesinde federasyonumuzdan ayrıca bilgilendirme yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Savaş Cebeci, bir videosunda, "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" dedi. Bu videonun ardından ikili arasındaki ateş alevlendi. Bunun üzerine MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'ye meydan okudu ve yanına giderek kavga etti. Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'yi bir anda yere yatırarak kavgaya tutuştu. Kavganın ardından ilk açıklamayı yapan Kazgan, "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları" demişti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi