İstanbul Gündemi

Muammer Keskin 4. Burhaniye Kitap Fuarı’na katıldı

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 4. Burhaniye Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Yerelden İktidara” konulu söyleşide konuştu.
Muammer Keskin 4. Burhaniye Kitap Fuarı’na katıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Temmuz 2023 Cuma 09:29

Şişli’de başka bir yerel yönetim mümkün” iddiasıyla yola çıktıklarını hatırlatarak başlayan Keskin, geçen dört yılı aşkın sürede bu yolda çok önemli mesafeler kat ettiklerini ifade etti.

KESKİN’İN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

“Yereldeki başarıların mutlaka karşılığını bulacağına, örnek alınacağına, yayılacağına inancım tam. Evet, son seçimler sonrası üzgünüz ama umutsuz değiliz. Evet, son seçimler sonrası yüzümüz asıldı; ama asla diz çökmeyeceğiz. Asla pes etmeyeceğiz. Artık seçimde hasat edilen ürüne değil, ekilen tohuma bakma zamanı. Artık, o tohumu tekrar yeşertme, kazanımları koruyup, üstüne ekleme zamanı. Daha çok çalışacağız. Daha çok kişiye ulaşacağız. Nazım Hikmet’in dediği gibi: Kazanacağız usta, başka çaresi yok.”

“ŞİŞLİ SOFRASIYLA GERÇEKTEN GURUR DUYUYORUM”

“Öyle ağır bir ekonomik buhran yaşanıyor ki, bütçemizin önemli bir kısmını dayanışmaya ayırdık. İktidarın görmediklerine, yok saydıklarına ayırdık. Şişli Sofrası adı altında, 9 farklı destek programını uyguluyoruz. Aşevi, mahalle mutfağı, gıda bankası, aş ortağım, ayni ve nakdi yardımlar, kadın üretimine destek, çocuk açlığıyla mücadele ve dahası... Burada sadece başlıklar olarak geçmek zorunda kaldığım bu programlar, o kadar kapsamlı ve insan onuruna yakışır biçimde uygulanıyor ki, Şişli Sofrasıyla gerçekten gurur duyuyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi