İstanbul Gündemi

Mustafa Destici’den Bakan Yusuf Tekin’e tam destek! ‘Önümüzdeki eğitim yılında hayata geçirilmelidir’

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından gündem olacak açıklamalarda bulundu. Destici, MEB Bakanı Yusuf Tekin’in ‘kız okulları’ açıklamasına destek verdi.
Mustafa Destici’den Bakan Yusuf Tekin’e tam destek! ‘Önümüzdeki eğitim yılında hayata geçirilmelidir’
Haberler / Politika
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:46

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında isteyen aileler için kız okullarının açılabileceğini söyleyen MEB Bakanı Yusuf Tekin’in açıklamaları ülke gündemine bomba gibi düşmüştü.

BBP LİDERİ DESTİCİ’NİN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

“Milli Eğitim Bakanımızın kız çocuklarımız için müstakil okullar açılmasıyla ilgili önerisine tereddütsüz katılıyor ve destekliyorum. Laiklik adı altında buna karşı çıkanların asıl niyetlerinin inanç-din düşmanlığı olduğunu biliyoruz. Binaenaleyh onların zırvalarına aldırmadan çalışmalar süratle başlatılarak önümüzdeki eğitim öğretim yılında hayata geçirilmelidir. Okullarımızın hangi türde ve ne şekilde olacağına TBMM, seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümet, Çocuklarımızın hangi okula gideceğine de aileleri ve kendileri karar verir. Gerisi lafügüzaf…”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi