İstanbul Gündemi

Mustafa Destici’den ‘eylem’ çağrısı yapanlara çok sert sözler! ‘Dökülecek her damla kanın sorumlusu...’

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TİP’li Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin ardından yapılan eylem çağrılarına çok sert tepki gösterdi. Destici, “Ayaklanma çağrısı yapanlar her alanda bedelini ödeyecekler” dedi.
Mustafa Destici’den ‘eylem’ çağrısı yapanlara çok sert sözler! ‘Dökülecek her damla kanın sorumlusu...’
Haberler / Politika
1 Şubat 2024 Perşembe 12:15

Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında çok çarpıcı ifadeler kullanan BBP lideri Destici, Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi kararının ardından yapılan eylem çağrılarını çok sert sözlerle eleştirdi.

SİVİL ANAYASA VURGUSU

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Türkiye'nin karıştırılmasına zemin hazırlayacak kararlar aldığını savunan Destici, "Kararın niteliği ve üslubu, Anayasa Mahkemesinin yapısının değiştirilmesi zaruretini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu konunun kesin çözümü, bugün yaşadığımız problemlere neden olan boşlukların bulunmayacağı, yeni, demokratik ve sivil bir anayasanın hazırlanıp kabul edilmesidir" dedi.

“DÖKÜLECEK HER DAMLA KANIN SORUMLUSU EYLEM ÇAĞRISI YAPANLARDIR”

Türkiye İşçi Partisinin, Meclisteki provokasyonu sokağa taşıma gayretlerini şiddetle kınadığını ifade eden Destici, "Kırılacak her camın, dökülecek her damla kanın sorumlusu eylem çağrısı yapanlardır. Şimdi yeni bir ayaklanma çağrısı yapanlar, her alanda bedelini ödeyeceklerini unutmasınlar" dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi