İstanbul Gündemi

Mustafa Destici’den flaş açıklama! ‘Teklif gelirse...’

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri Buluşması’nda gündeme dair açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Mustafa Destici’den flaş açıklama! ‘Teklif gelirse...’
Haberler / Politika
31 Mayıs 2023 Çarşamba 17:52

Siyasi kulislerde adı ‘Cumhurbaşkanı Yardımcılığı’ için geçen Destici, bu konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuşmadıklarını söyledi.

“YEREL SEÇİMLERE KADAR SÜRDÜRME İHTİMALİ GÜÇLÜ”

Millet İttifakı’nı değerlendiren Destici, “Yerel seçimlere kadar sürdürme ihtimali güçlü. Yerel yönetim kadrolarından, finansından eksik kalmak istemeyeceklerdir, bu partiler bunları bitirmeyeceklerdir, yerel yönetimlere mahkumiyetleri var. Bunlardan kolay kolay ayrılmayacaklardır ama eski kıvamında da olmayacak. Milli ve manevi konularda kendi siyasi hayatları açısından Meclis’te destek olacaklarına inanıyorum” dedi.

“BİZİM İTTİFAKIMIZ HİÇBİR ZAMAN PAZARLIK İTTİFAKI OLMAMIŞTIR”

Cumhurbaşkanı Yardımcılığı hakkında konuşan Destici şunları söyledi: “Bizim ittifakımız hiçbir zaman pazarlık ittifakı olmamıştır. Bizim görev istememiz mevzu bahis olmamıştır. Bu konu Cumhurbaşkanımızın takdirlerindedir. Ancak hizmet etme noktasında bir imkan yakaladığımızda hizmet ederiz, teklif gelirse değerlendiririz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi