İstanbul Gündemi

Pedallar bu kez Tuzla’da farkındalık için çevrildi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Haziran 2022 Perşembe 11:03

Çevre dostu ve sağlıklı ulaşım aracı bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 Haziran, Dünya Bisiklet Günü olarak ilan edildi. Bisiklet Günü, tüm dünyada olduğu gibi tüm yurtta çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Tuzla Belediyesi de 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ne özel tur düzenledi.

Otizmli vatandaşlar ile özel olarak ilgilendi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, öğrenciler, bisiklet severler ve sporcuların katıldığı bisiklet turu, Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’nin önünden başladı. Tuzla sahili ve ara sokaklarında bisiklet sürerek farkındalık oluşturan katılımcılar yine Gençlik Gemisi’nin önünde turu tamamladılar. Başkan Yazıcı, etkinliğe katılan öğrenciler ile tek tek sohbet ederken, programa katılan otizmli vatandaşlar ile de özel olarak ilgilendi.

“Etkinliğimizde çok kıymetli katılımcılar var”

3 Haziran Dünya Bisiklet Günü vesilesi ile okullarımız ve halkımızın katılımı ile biz de gençlerle birlikte pedal çevirdik. Her yıl yaptığımız etkinliklere göre bugün gerçekten pandeminin geçmiş olmasının vermiş olduğu bir güzellik var. Pandemiden sonra çok güzel bir katılım ve maskelerin de kalkması güzel bir heyecan kattı. Tüm bedeni çalıştıracak sporlardan bir tanesidir. Sağlık için de yapılacak en güzel sporlardan bir tanesidir. Tekrardan 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nü kutluyorum. Etkinliğimizde çok kıymetli katılımcılar var. Özellikle toplumun her kesiminin ve özel çocuklarımızın katılması bizi ayrı keyiflendirdi. Kendileriyle biraz konuştuk. Kendilerinin ne kadar heyecanlı olduklarını gördüm. Onlar için de çok kıymetli ama onları da içimizde görmek bir o kadar kıymetli” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi