İstanbul Gündemi

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu'nda flaş gelişme!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
27 Eylül 2022 Salı 15:16

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı 2 Ekim’de açılacağını belirtti.

PAZAR GÜNÜ AÇILIYOR!

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu, ‘Kadıköy‘den Havalimanına kesintisiz metro bağlantısı Pazar günü milletimizin hizmetinde!’ ifadelerine yer verdi.

METRONUN SEYİR ROTASI BELLİ OLDU!

Yeni metro hattın test sürüşüne katılan Bakan Karaimsailoğlu, ‘Bu hattımız Kadıköy meydandan başlayarak yine Uzunçayır, Maltepe, Göztepe, Anadolu Adliyesi ve Pendik D100‘ü takip eden hattın 7,4 kilometrelik Sabiha Gökçen bağlantısı. Burada günlük 1 milyon 200 bin yolcuya hizmet verebilecek kapasitede ve 80 kilometre hıza sahip metro hattımız sayılı günler sonra İstanbullularla buluşacak. İnşallah, dünyanın en önemli havalimanlarından birisi olan Sabiha Gökçen Havalimanında da raylı sistem bağlantısını sağlayarak, buradaki hizmeti, konforu, güvenliği de artırmış olacağız.’ diye konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi