İstanbul Gündemi

Rus teknolojileri Türkiye'deki ticari misyonunda sergilenecek

Enerji, akılı şehirler, siber güvenlik ve IT alanlarındaki Rus teknolojileri Türkiye'deki ticari misyonunda sergilenecek.
Rus teknolojileri Türkiye'deki ticari misyonunda sergilenecek
Haberler / Güncel
18 Eylül 2023 Pazartesi 14:14

26-27 Eylül tarihlerinde İstanbul, Made in Russia markası altında IT, akıllı şehir, bilgi güvenliği ve enerji alanında uluslar arası bir ticari misyonuna ev sahipliği yapacak. 20 Rus şirketi teknolojilerini sergileyecek.

GENEL OTURUMLA AÇILACAK

Misyonunun amacı Rus üreticilerini tanıtmak, ticari ve ekonomik ilişkiler kurmak ve genişletmek, Türkiye'de yeni ortaklar bulmak ve iş geliştirme alanında deneyim alışverişinde bulunuyor. Rus şirketleri toplu taşıma, endüstri, siber güvenlik, ekoloji, kentsel gelişim ve trafik yönetimine yönelik ürün, hizmet ve çözümlerini sunacak. İhracatçılarpotansiyelTürkortaklarlahedefeyönelikgörüşmelergerçekleştirecek. İş misyonu, Rus üreticiler ve endüstri topluluğu temsilcilerinin yanı sıra Türk dernekleri ve şirketlerinin de katılacağı "Türkiye Cumhuriyeti'nde İş Yapmak: Pazara Giriş Koşulları ve Mekanizmaları" başlıklı genel oturumla açılacak.

KAYNAK DIŞI İHRACATI DESTEKLEYEN BİR DEVLET KURUMUDUR

Katılımcılar, Türkiye pazarına girmenin özelliklerini, ülkede dış ticaret faaliyetlerinin düzenlenmesi ve yürütülmesinin özelliklerini, ayrıca Rus şirketlerinin dış ticaret potansiyelini, ihracat beklentilerini ve Rus şirketlerinin Türkiye'nin altyapısal gelişimine katılımını tartışacaklar. JSC Russian Export Centre (REC Group, VEB.RF'nin bir parçası), "Uluslar arası İşbirliği ve İhracat" ulusal projesi çerçevesinde de dahil olmak üzere, dış pazarlara girişin her aşamasında tüm sektörlerdeki şirketlere mali ve mali olmayan yardım sağlayan, kaynak dışı ihracatı destekleyen bir devlet kurumudur. REC Grubu, Rusya İhracat Kredisi ve Yatırım Sigortası Ajansı (EXIAR), ROSEXIMBANK ve Kâr Amacı Gütmeyen Özerk Kuruluş "İhracat Okulu "nu içeriyor. En güncel haberleri "Russian Export News" Telegram kanalından okuyabilirsiniz.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi