İstanbul Gündemi

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE HİZMETE DEVAM EDECEK

Player yükleniyor...
Haberler / Sağlık
16 Mart 2015 Pazartesi 22:08

Adnan Kahveci Mahallesi Kapalı Pazar altında hizmet verecek olan Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün yeni yerinin açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Başkan İmamoğlu, müdürlüğün iş alanlarından bahsederek, ilçe halkına tam donanımlı 2 yeni hasta nakil aracının birime dahil edildiği ve hizmete hazır olduğu müjdesini verdi.

Beylikdüzü Belediyesi, yeni bir müdürlüğü daha bünyesine kattı. Belediye tarafından kurulan ve Beylikdüzü Kültür Merkezi’ndeki geçici yerinde hizmet veren müdürlük, yeni yerine taşındı. İlçenin genel sağlık ihtiyaçlarını gidermek için çalışacak Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün açılışı, yeni hizmet noktasında CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

Adnan Kahveci Mahallesi Kapalı Pazar altında kurulan müdürlüğün açılışında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşla yapılan araştırmada ortaya çıkan sonuca göre ilçede sağlık biriminin kurulmasıyla ilgili halktan yoğun bir talep geldiğini söyledi. Bu kanıya göre ilçenin ihtiyaçlarının bir kısmını kendi içinde çözümlemek adına müdürlüğü kurduklarını belirten İmamoğlu, özellikle hayatını kaybeden vatandaşların defin raporunu tutacakları çok önemli ve acil bir hizmeti hayata geçireceklerini kaydetti. Bunun yanı sıra İmamoğlu alınan tam donamlı 2 yeni araç ile hasta nakil işlemlerini de yeterli bir ortamda yapabileceklerini söyledi.

“Acil Bir İhtiyacı Giderdik”

Başkan İmamoğlu Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün Beylikdüzü için acil bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi ve “Bu kadar sağlıkçının yanında ben kendimi çok sağlıklı hissettim. Umarım bu esenlik sürecinin ilçenin her noktasına yayarız. Katkısı olan, emeği geçen herkesi kutluyorum. Sağlıklı bir Beylikdüzü diliyorum” dedi. Açılışın ardından milletvekilleri, meclis üyeleri ve ilçe protokolünden bir kısım ile müdürlüğü gezen İmamoğlu, hizmet odalarını bir bir inceledi. İmamoğlu sağlık çalışanlara da başarılar dileyerek onlarla fotoğraf çektirdi.

Detaylı Sağlık Hizmeti…

Sağlık hizmetlerini ve projelerini bünyesinde toplayan Sağlık İşleri Müdürlüğü, 47 kişiden oluşan ekibiyle hasta bakım destek ve hasta nakil hizmetleri, engelli ve rehabilitasyon hizmetleri, sağlığın geliştirilmesi hizmetleri, koruyucu hizmetler, evde bakım, beslenme ve diyet konularında vatandaşlara detaylı bir hizmet sunacak. 2 hekim, 7 hemşire, 4 evde bakım teknikeri, 2 diyetisyen, 2 laborant ve 2 hasta nakil aracı ile hizmete hazır durumda olan Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde ayrıca 0212 855 65 75 NO’lu “Alo Sağlık Hattı” kurularak, vatandaşlara sağlık hizmetleri konusunda danışma desteği de verilecek. Müdürlükte acil hizmeti verilmiyor ve poliklinik muayenesi yapılmıyor; ancak müdürlük 7/24 hasta nakil hizmetleri sağlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi