İstanbul Gündemi

Sancaktepe Belediyesi'nden Toplu Sünnet Şöleni

Sancaktepe Belediyesi'nin organize ettiği geleneksel sünnet şöleninde bu yaz sünnet olan bin 200 çocuk, erkekliğe ilk adım attı. Çocuklar belediye tarafından düzenlenecek şölende gönüllerince eğlenecek.
Sancaktepe Belediyesi'nden Toplu Sünnet Şöleni
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ağustos 2023 Cuma 12:32

27 Ağustos Pazar günü Sancaktepe Meydan Park’ta gerçekleşecek sünnet şöleninde sünnet olan çocuklar ve aileleri düzenlenecek etkinliklerle doyasıya eğlenecek.

KEYİFLİ ANLAR YAŞAYACAKLAR

İlk olarak Türkiye’nin yerli ve Milli Otomobili TOGG ile Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün idaresinde sünnet olan çocuklara ilçe turu yaptırılacak. 20 Araçlık konvoy ile yapılacak olan ilçe turunun ardından Sancaktepe Belediye Başkanlığı yanında bulunan Meydan Park’ta düzenlenecek olan illüzyon, tahta bacak, palyaço, sanal balon turu, Hacivat Karagöz ve çocuk oyunları etkinlikleri ile hem çocuklar hem katılımcılar keyifli anlar yaşayacak.

ÇOCUKLAR İÇİN SÜRPRİZ HEDİYELER

Hem ailelere destek sağlayacak hem de çocuklara güzel bir anı bırakacak toplu sünnet organizasyonda Sancaktepe Belediyesi tarafından çocukların bir sünnet düğününde ihtiyaç duyabileceği her detay düşünülerek organize edilecek, sünnet şöleninde şölene katılan çocuklar, sünnet kıyafetleriyle renkli görüntüler oluşturacak. Gerçekleştirilen organizasyonla sünnet olan çocuklar ve aileleri unutulmaz eğlenceli anlar yaşarken Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sünnet olan çocuklara hediye takdim edecek.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi