İstanbul Gündemi

Sancaktepe'de Atıklar Dönüştürülüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:09

Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çevre ve Geri Kazanım Faaliyetleri” bilgilendirme programı, Belediye Başkanı İsmail Erdem'inde katılımıyla gerçekleşti.

18 Mayıs Pazartesi günü Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi'nde gerçekleşen programa Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu,Başkan Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi olarak her yıl okullarda Çevre ve Geri Dönüşüm Seminerleri verdiklerini ve bu konuda vatandaşlarımıza bilgilendirme çalışması yaptıklarını belirtti.

Çevre kirliliğini önlemede en önemli basamaklardan biri olan geri dönüşüm hakkında Sancaktepe Belediyesinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Erdem; Sancaktepe Belediyesi olarak; Ambalaj atıkları, Elektrik ve elektronik atıkları, bitkisel atık yağlar, madeni atık yağlar, atık pil ve akümülatörler, ömrünü tamamlamış lastik atıklarını en iyi şekilde değerlendirip atık sahalarına daha az atık gitmesini sağlamaktayız. Böylelikle çevremize ve ülke ekonomisine katkı sağlanmakta, daha temiz ve yaşanılabilir çevre hedefimize önemli adımlar atılmaktadır” şeklinde konuştu.

Başkan Erdem daha sonra ilçemizde eğitim gören Öğrencilerin topladıkları, geri dönüşüm atıklarıyla yaptıkları icat'ları inceledi ve yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Tolga Çınar Kız Meslek Lisesi öğrencilerine teşekkür ederek ödüllendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi