İstanbul Gündemi

Bayat ve Tüfekçi Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2015 Pazar 00:06
Saadet Partisi Milletvekili Adayları Yılmaz Bayat ve Osman Tüfekçi mahalle muhtarları ve yerel basın temsilcisiyle bir araya geldi.
Saadet Partisi Üsküdar'da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Üsküdar Eski Belediye Başkanı Yılmaz Bayat ve Osman Tüfekçi Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği programla mahalle muhtarları ve yerel basın temsilcisiyle bir araya geldi.
Üsküdar Altunizade'de gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, ülkenin bugün geldiği noktada Saadet Partisi'ne her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı olduğunu ifade etti.
Daha sonra söz alan milletvekili adayları Yılmaz Bayat ve Osman Tüfekçi katılımcılara Saadet Partisi çatısı altında seçimlere girecek olan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Milli İttifak'ına destek istedi.
Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi