İstanbul Gündemi

Sancaktepe'de Mevlana Mahallesine Yeni Aile Sağlığı Merkezi Yapılıyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:28

Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi bu alanda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor.Mevlana Mahallesi'nde yakında hizmete açılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binasının temeli yapılan törenle atıldı.

22 Mayıs Cuma günü gerçekleşen temel atma törenine Başkan İsmail Erdem'in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Coşkun Koç,Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl,Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olan Aile Sağlığı Merkezleri'ne büyük önem verdiklerin ve ilçemizdeki Gelişimin Eserlerine bir yenisini daha ekleyecek olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Erdem, Bu hassasiyetimizin neticesinde, bugün ilçemizin 25. Aile Sağlığı Merkezi'nin temelini Mevlana Mahallemizde atıyoruz. Tabii Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılması kadar verimli işletilmesi, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet verilmesi de çok önemli. Burada teknolojik donanım yeterliliği kadar, sağlık personelinin niteliği de büyük önem taşıyor. Şunu gururla söyleyebilirim ki, Aile Sağlığı Merkezlerimizdeki sağlık personellerimiz, hem mesleki yeterlilik hem de insan ilişkileri bakımından, oldukça nitelikli, pırıl pırıl insanlardır” şeklinde konuştu.

Kentlerin, ülkelerin, devletlerin gelişmişlik seviyesinin, vatandaşlarına sunduğu nitelikli sosyal hizmetlerle ölçüldüğünün altını çizen Başkanı Erdem, Sosyal hizmetler dediğimiz ise sağlıktan eğitime, kültür ve sanattan spora geniş bir hizmet yelpazesini kapsar.Bunların her biri, insan yaşamının olmazsa olmazı, yaşam kalitesini artıran öncelikli ihtiyaçlardır. Ama bana göre en önemlisi; insanlarımızın sağlık ihtiyaçlarının en hızlı, güvenilir ve konforlu biçimde karşılanmasıdır” şeklinde konuştu.

Başkan Erdem ayrıca ilçemizde Sağlıktan eğitime, kültür ve sanattan spora hayatın her alanına dair nitelikli hizmetlerime hız kesmeden devam edeceklerinin müjdesini vererek yakın zamanda hizmete girecek olan Aile Sağlığı Merkezi ve yeni muhtarlık binasının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Törende bir konuşma yapan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, sağlığa değer veren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkür ederek: Kamu yararına yapılan yatırımlar bizim kültürümüzde hep anlamlı ve değerli kabul edilmiştir. Hayırlı işler yapma konusunda bizim insanımız kadar cömert ve fedakâr başka halk yoktur. Bunun en güzel örneklerinden birini burada yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Mevlana Mahallesinde açılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve yeni muhtarlık binasının temeli dualar eşliğinde atıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi