İstanbul Gündemi

Sancaktepe Genç Gelecek Yaz Okulu Başlıyor

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
27 Haziran 2016 Pazartesi 01:28

Gençlerin 3 aylık yaz tatillerini dopdolu geçirmelerini sağlayacak yaz dönemi eğitimleri Sancaktepe Gençlik Merkezinde ve Şehit Furkan Doğan Gençlik merkezinde başlıyor.

Sanattan yabancı dile, müzikten spora, tiyatrodan sinemaya, Kur´an-ı Kerim´den siyere kadar birçok dalda eğitim görecek olan gençler, hem yaz tatillerini dolu dolu geçiriyor hem de yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Yazın gençler, Sanat Atölyesinde ebru, resim, hat, kaligrafi; Müzik Atölyesinde bateri, gitar, bağlama, keman, ney; Yabancı Dil Atölyesinde İngilizce, Arapça; Kişisel Gelişim Atölyesinde beden/işaret dili, Sinema Atölyesi, Fotoğrafçılık Atölyesi, Kur´an-ı Kerim, Siyer, İlmihal eğitimleri alacak. Kültür sanat branşlarının yanı sıra gençler, sportif faaliyetlerle yüzme, voleybol ve basketbol eğitimlerinden faydalanabilecek.

Ayrıca iki haftada bir yapılacak gezi, piknik, treaking, bisiklet turu gibi etkinliklerle eğlenceli vakit geçirebilecekler.

12. sınıf ve mezun grubu öğrenciler için düzenlenen YGS-LYS eğitimlerinin ön kayıtları da devam etmektedir. Eğitimler, Ağustos ayı itibariyle başlayacaktır.

Sancaktepe Gençlik Merkezinde ve Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezinde devam eden kayıtlar için 15-25 yaş arası gençlerin merkezlere gelerek kayıt yaptırması gerekiyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi